У чому відмінність пунктів меню Конфігуратора "Зберегти дані" і "Вивантажити дані"?
якщо в результаті збоїв у роботі програми або комп'ютера режим "Зберегти/Відновити" виконує перенесення файлів із будь-якими порушеннями їх логічної та фізичної структури, то режим "Вивантажити/Завантажити" здійснює завантаження та вивантаження лише фізично незруйнованих об'єктів, оскільки відновлення виконується відповідно до внутрішньої логіки системи. Тому цей режим є кращим.
Читати