Довідковий матеріал

Чому під час встановлення параметра "Дата заборони зміни даних" можна змінювати дані до вказаної дати?

За замовчуванням обмеження за датою заборони не поширюється на користувачів, яким доступна роль "Повні права".

Редакційна сцена з календарною межею та захищеним архівом даних: шлях із ключем повних прав за замовчуванням проходить крізь обмеження, а перемикач поширює його на всіх користувачів.

За замовчуванням обмеження за датою заборони не поширюється на користувачів, яким доступна роль "Повні права".

Щоб перевірити, які права встановлені для користувача, необхідно відкрити довідник "Користувачі" (меню "Сервіс" - "Налаштування доступу користувачів"). І якщо в цьому довіднику під час відкриття будь-якого користувача видно повну інформацію на вкладці "Властивості користувача інформаційної бази", то можна зробити висновок про те, що для користувача в наборі прав увімкнено "Повні права".

Щоб прибрати з набору прав користувача повні права, необхідно зайти в конфігурацію в режимі конфігуратора під користувачем, який виконує роль адміністратора та має повні права. Відкрити пункт меню "Адміністрування" - "Користувачі" і в картці користувача, для якого виконується коригування набору прав, на вкладці "Інше" встановити доступні ролі (прапорець навпроти ролі "Повні права" не повинен бути встановлений). Звертаємо Вашу увагу на те, що зміна ролей користувача набуде чинності лише після перезапуску конфігурації.

Щоб обмеження за датою заборони поширювалося на користувачів, яким доступна роль "Повні права", необхідно в меню "Сервіс" - Встановлення дати заборони зміни даних установити прапорець "Поширити дату заборони на користувачів із повними правами".

Записатися телефоном