Як скинути збережені налаштування звіту всіх користувачів, побудованого на базі універсального звіту? Налаштування зберігаються в системній папці за кожним користувачем. Як видалити налаштування лише одного звіту?
Звіти, розроблені на базі універсального звіту, зберігають користувацькі налаштування в інформаційній базі.
Звіти, розроблені на базі універсального звіту, зберігають користувацькі налаштування в інформаційній базі.
Для цього використовується регістр відомостей «Збережені налаштування» (у конфігурації «Бухгалтерія для України» довідник «Збережені налаштування»).
Для видалення налаштувань певного звіту необхідно відкрити форму списку регістру відомостей, встановити відбір за ім'ям об'єкта, наприклад «ЗвітОб'єкт.Унівесрсальний звіт», і видалити відібрані записи.