Як видалити план обміну по магазину у зв'язку з його закриттям, щоб у центральній базі більше не накопичувалися відомості про зміни для цього магазину?
Щоб у центральній базі не накопичувалися відомості про зміни для магазину, який закривається, потрібно видалити план обміну по магазину. Список планів обміну можна відкрити з меню "Усі функції" - "Плани обміну". У переліку необхідно вибрати план обміну (По магазину) і у вікні, що відкрилося, "Вузли розподілу інформаційної бази по магазину" позначити на видалення та видалити потрібний рядок.
Читати