Як можна дозволити використовувати налаштування "Універсального звіту" всім користувачам, а не лише автору налаштування?
Збережені налаштування звіту "Універсальний звіт" знаходяться в довіднику "Збережені налаштування" (меню "Операції" - "Довідники"). Для кожного запису збережених налаштувань можна вказати склад користувачів, яким це налаштування буде доступне.
Читати