Меню


Курсы СтимулСправочникСтатьирис

Статьи слушателям курсов: "Рис"

Карʼєрний рiст

На досуге

Карʼєрний рiст

Як стати головним бухгалтером після проходження курсів

Як стати головним бухгалтером після проходження курсів

У статті розглядається шлях становлення головним бухгалтером після проходження курсів, важливість досвіду, додаткової освіти та особистих якостей для побудови успішної бухгалтерської кар’єри.Що дають курси бухгалтерів?. Кар'єрний ріст: від бухгалтера до головного бухгалтера. Поєднання теорії, практики та особистих рис
 

На досуге

Середземне та Чорне море: Що об’єднує ці два водні басейни?

Середземне та Чорне море: Що об’єднує ці два водні басейни?

Стаття розглядає географічне розташування, історичне, культурне та економічне значення Середземного та Чорного морів. Вона підкреслює важливість цих морів для міжнародної торгівлі, їхню екологію, а також взаємодію між ними через систему проток, що з'єднують ці два басейни.
 

Ремонт iPhone 12 Pro Max - коли він потрібен?

Ремонт iPhone 12 Pro Max - коли він потрібен?

Стаття описує особливості дизайну та ергономіки iPhone 12 Pro Max, а також його потенційні слабкі місця, такі як вразливість до сильних ударів та води. Також розглядаються типові несправності, з якими можуть зіткнутися користувачі, включаючи залиття водою та перегрів. Автор надає поради щодо того, як діяти в разі виникнення цих проблем і наголошує на важливості звернення до спеціалістів для якісного ремонту.
 

Суши-повар, каким он должен быть по мнению Arasaka sushi

Суши-повар, каким он должен быть по мнению Arasaka sushi

Статья обсуждает увеличивающуюся популярность суши в Европейских странах и спрос на квалифицированных поваров-суши. Несмотря на то, что есть краткосрочные курсы и мастер-классы, стать профессиональным поваром-суши требуется многолетнее обучение и постоянное развитие навыков. В статье подчеркивается важность репутации и образа повара в индустрии, а также ответственность, которую он несет за вкус и внешний вид каждого блюда. Обучение обычно включает в себя изучение приготовления риса и разных видов рыбы, а также правильных техник резки и сборки суши.
 

Подписка на новости RSS

Мы на Facebook